Palm Tree Shake är ett otroligt lysande grönt lack från Depend (Life of Venice 2018) och fick mig att känna mig sådär töntigt glad när jag bar det på fingrarna. Jag vet inte, men jag tycker att det utstrålar liv, värme och sommar på ett sätt som gör mig glad. Haha, ja jag vet att jag låter flummig men ibland är det väl bara till att vara det, eller hur?

Jag gick all in på 7Day-stegen med underlack, två lager Palm Tree Shake och så ett lager hybrid Top coat ovanpå det och tyckte att resultatet blev riktigt bra. Det torkade fint och blev inte sådär streaky som jag var rädd att det skulle bli. Neoner har ju tendensen att vara svårlackade överlag, så jag gillar när de gör raka motsatsen än vad jag oroar mig över.

Jag fotade faktiskt det här lacket redan i slutet av maj, eller om det var i början av juni när jag bestämde mig för att pausa lite och jag ser att mina naglar var i ett mycket bättre skick än vad de varit fram till nu (de börjar bli bättre). Jag inser verkligen att jag är en periodare – flyter livet på lackar jag naglarna flera gånger i veckan och de blir riktigt fina och när stressen smyger sig på blir det att jag tonar ner det och bär lack mycket mer sällan. Jag hoppas att jag kan få lite lugn och ro i kroppen nu så att naglarna blir tjusiga igen!

Vad tycker ni om Palm Tree Shake, är det något ni skulle lacka med?

Depend 7Day Hybrid nail polish har ett rekommenderat pris på 39 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.