Hej på er! Pga familjeangelägenheter har jag varit tyst ett tag – tänk vad dränerad på energi man kan bli när familjemedlemmar blir dåliga?

Jag funderar på att köra en lack-genom-åren-grej här på bloggen. Vad tror ni om det? I skrivande stund sitter jag i sovrummet och rensar nagellack efter nackellack och hittar fina gamla guldklimpar som är lika dugliga som när jag köpte dem för typ tio år sen. Just saying ❤️

På bilden ser vi det fantastiska Halleys Comet från Orlys Cosmic FX-kollektion. Älskar det!

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag ser gärna gamla klassiker igen :)

Reply

Det är en briljant idé! Jag funderar på att haka på och har grävt fram ett gammalt NfuOh-lack till dagens manikyr. :-)

Reply

Gud vad roligt att du tyckte att det var en bra idé! Och förlåt för att jag varit kass på att svara här, jag har typ inte kunnat göra annat än att andas jobb under veckan >.<

Reply

Nu har jag hakat på och grävt fram en gammal favorit ur gömmorna! Det där med lack genom åren är en riktigt bra idé! :-)

Reply

Haha, jag älskar att du hoppat på det!

Reply

Ingen fara! Jag förstår precis hur det är – det händer mig också emellanåt! Det känns jättebra att använda lite gamla lack också, måste jag säga. Det är så synd att alltid bara fokusera på det nya när man har så mycket fint. Och ska jag vara helt ärlig så skulle jag egentligen klara mig resten av livet på bara de nagellack jag redan har! ;-)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.