Jag har levt under en sten ett tag och bara i ögonvrån sett att The Body Shop lanserat sin Special Edition Vanilla Pumpkin i dekorativ skrud inspirerad av Mexikansk traditionell konst och höstens starka färger. Det var först i helgen (allt denna helg verkar det som?) jag insåg att det totalt gått förbi mig och jag var där och petade i testerna och njöt av den här lite hat-älska-doften. Jag gillar den, men har svårt att bestämma mig för om den söta, lite nötiga doften är något för mig eller inte. Den är svår!

 


Bildkälla

Doften beskrivs som fyllig och höstig och innehåller bland annat doftstråk av rostade pumpafrön, tonkabönor, hasselnöt, lönnsirap och söt vanilj från Madagaskar. Inte konstigt att jag tycker att den luktar nötigt med den sammansättningen!

Serien är en liten sådan och består av Vanilla Pumpkin Shower Gel (70 SEK),  Vanilla Pumpkin Body Butter (185 SEK) samt Vanilla Pumpkin Hand Cream (50 SEK).

Vad tycker ni om serien, är det något som passar er?

You May Also Like

5 comments

Reply

Jag har supersvåra för den. Alldeles för söt och vaniljig :)

Reply

Jag har insett att den liksom luktar lite söt lera ? Förstår vad du menar! TBS kör väldigt söta dofter medan Rituals kör mer hm, aromatiska!

Reply

Jag gillade deras vanilj chai bättre. Denna pumkin kommer jag inte köpa. Kram.

Reply

Jag undrar om de inte tar in vanilj till jul nu?

Reply

Jag tror att de kommer köra vanilj till julen igen?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.