Är det något jag alltid har i handväskan såhär års är en PocketBac Anti-bacterial hand gel från Bath & Bodyworks. Just nu är jag helsåld på doften Sparkling Limoncello, den luktar så friskt och fräscht samtidigt som den är snabbt går in i huden utan att torka ut den fullständigt.

Jag hade velat bo i USA och ha fri tillgång till Bath & Bodyworks, det är verkligen en av mina favoritbutiker där. Doftljus, Pocketbacs, duschcrémer, lotions… Suck! Det är bara att drömma vidare, haha.

Är det någon annan som är helsåld på Bath & Bodyworks? Själv sprang jag på det första gången 2014 när vi var i New York men fattade inte grejen förrän sista kvällen innan hemresan med redan packad väska och aningen nära övervikt. När vi var i Orlando förra året passade jag på att köpa med mig en hel drös saker hem men det är snart dags att göra en påfyllning av Sparkling Limoncello och de andra godbitarna 

You May Also Like

2 comments

Reply

Men var köper du dom. Nej inte sett depends nya lack. Min kicks affär har blivit så dålig på att hålla koll på senaste sminket. Jättesynd. Kram. Ang var du köper dom menar citrondoften för händerna.

Reply

Just de här har jag köpt i USA – jag vill så gärna att Bath & Bodyworks kommer till Sverige. Verkligen en jättefin shop med mycket fina saker ? Jag är väldigt sugen på att testa deras doftljus, ska vara något utöver det vanliga!

Jag upplever också att vissa av kedjorna är riktigt långsamma på att uppdatera sig om nyheter!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.