Lumene LÄHDE Arctic Dew Quenching Aqua serum är berikat med ekologisk, nordisk björksav, nordiska alger och hyaluronsyra för att ge huden en intensiv dos återfuktning. Beskrivs även jämna ut rynkor och fina linjer och får huden fräsch och spänstig.

Jag bestämde mig för att börja klämma på Arctic Dew förra veckan och började använda det som serum på morgonen innan jag applicerade min fuktkräm. Första två dagarna la jag inte märke till någonting, men dag tre hade jag en lätt hettande känsla på kindbenen och trodde först att det var kylan som fick min hud att reagera (den är väldigt känslig mot väderomslag).

Dag fyra var hemsk. Röda flammande fläckar på kindbenen framåt kvällen och jag tyckte att det var jobbigt att rengöra ansiktet på kvällen för att huden ömmade. I bakhuvudet ringde plötsligt en klocka och jag sökte fram ett inlägg på Malin/Molkans blogg och japp, där var det. Malin och jag reagerar precis på samma sätt för LÄHDE och vi har/hade båda retinol i hudvårdsrutinen. En slump? Ingen aning. Saken blir nog inte bättre av parfymen som finns på INKI-listan, men jag har verkligen ingen aning om varför vi båda reagerar såhär.

Har i skrivande stund stram, flammig och väldigt irriterade röda fläckar på kinderna. Det gör fortfarande ont när jag försöker applicera sådant som jag hoppas den kommer suga åt sig som en svamp. Så nej, Lumene LÄHDE arctic Dew Quenching aqua serum är verkligen inget för mig. Synd att den är så himla fin att se på, suck!

Någon annan som reagerat på samma sätt som Malin och jag?

 

Jag fick den stora flaskan (50 ML) skickad till mig, men den som finns tillgänglig i butik ligger på 30 ml/239 SEK.

You May Also Like

3 comments

Reply

Inte testat men detta borde ni ju verkligen skicka vidare till Lumene!

Reply

Jag älskar Lumene generellt. Men deras serum är hemska för min hy. Har provat denna och två andra (den orangea, och den bruna – minns ej namnen). Får finnar och min hud blossar upp och blir illröd. Tänkte ge dem en till chans och provade en senast förra helgen. Tog bara några sekunder innan det såg ut som min hud brann. Så trist :(

Reply

Vad tråkigt att ni reagerar så. Jag har själv använt den här och inte haft några problem alls. Men jag håller med om att ni kanske borde ta och skriva åt Lumene om detta.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.