Glad påsk! Jag hoppas att ni får en fin påskhelg allesammans trots rådande omständigheter. Vi fick helt ändra våra planer i år, men med tanke på vad som står på spel om vi rör oss för mycket i landet är det såklart en mycket mindre uppoffring än något annat.

Jag trodde ganska naivt att jag skulle hinna blogga lite mellan varven i både februari och mars, men tji fick jag, haha. 14 februari kom vår son till världen och eftersom han inte växte som han skulle var jag uppe vad som kändes dygnet runt för att få i honom tillräckligt med näring och var mer eller mindre konstant utmattad.

Idag mår han bra, växer som det knakar och är ett av mina stående glädjeämnen. Jag saknar dock att skriva och sneglar hit då och då, men blir uppriktigt stressad när jag tänker på hur lång tid redigering av bilder osv tar kontra ta hand om en liten bebis på 8 veckor. Skulle det vara okej att blanda snabbfoton med mobil och bättre kamera? På det sättet blir det så mycket lättare för mig med snabbare uppdateringar och är förmodligen också ett sätt för mig att jobba bort den där stressen med att allt ska vara så himla perfekt alla gånger. Vad tror ni?

You May Also Like

4 comments

Reply

Grattis till sonen! Så söt han är! Skönt att han växer som han ska nu.
Om du orkar/hinner blogga tycker jag det går jättebra med mobilbilder och snabba uppdateringar!
Glad Påsk!

Reply

Tack Lotta! <3 Det var en tuff tid i början men nu känns allting så mycket lugnare med honom. Tack för inputen om bilderna, det blir lite lättare för mig än att sätta mig med systemkameran och försöka få till allting på rätt sätt. Mobilen är ju så himla smidig att använda!

Reply

Klart att det går bra med mobilbilder!
Glad påsk på er ??

Reply

Tack Anna! Försöker lägga pressen åt sidan för att få ut lite inlägg i alla fall, det är trist om ett intresse ska falla på det! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.