Jag bestämde mig för att lyxa till föräldraledigheten litegrann med ett par nummer av Daisy Beauty och första numret slank ner i brevlådan för några veckor sedan. Jag blir glad bara av att se omslaget, wow vad jag saknat att läsa och ta hand om mig själv. Vilket år det varit hittills! Kejsarsnitt, bebis med gulsot och viktproblem och stödmatning dygnet runt och så till råga på allt en pandemi som satt stopp på alla fantasier om att låta familjen och Malte att lära känna varandra. Tack och lov för bättre väder och att vi fortfarande är friska <3

Förra veckan damp förresten räkningen för domän och webbhotell ner i inboxen och jag bestämde mig för att låta bloggen finnas i ett år till. Jag har suget, men inte riktigt tiden just. Har en hel drös med bilder bland utkasten som skulle få det lite mer levande här hemma men jag försöker att inte lägga någon press på det, jag har ju lite annat för mina händer just nu ändå. Jag har lite svårt för att göra mig av med bloggen, det är liksom en gammal kär vän med mycket innehåll. Så ett år till i alla fall, det känns bra!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.