Policy

Bloggen Vintertroll drivs av mig, Emilie. Jag är 24 år gammal och har en brinnande skönhetsintresse.

Bloggen har ett stort skönhetsfokus, men innehåller även personliga inlägg om allt mellan himmel och jord. Alla recensioner som görs och alla åsikter som uttrycks är ärliga, genuina och skrivs utan påverkan från utomstående intressen. Bloggen genererar ingen vinst eller profit.

Jag har ingen formell utbildning inom ”skönhet” som ämne, utan är självlärd. Alla erfarenheter som publiceras är äkta och självupplevda.

Inget företag kan köpa sig en positiv recension. Bloggen tar gärna emot pressmaterial och provexemplar av skönhetsprodukter, men garanterar ej att en recension kommer publiceras. Inget företag eller person kan överhuvud taget köpa sig en recension i bloggen. Alla produkter recenseras objektivt och om en produkt upplevs som undermålig kommer även detta att uttryckas. Även priser för utdelning i tävlingar emottages.

Bloggen strävar efter att följa de pressetiska reglerna. Gängse regler för copyright gäller allt material. Kontakta mig på vintertrollblogg@gmail.com gällande lån av bilder, pressinformation och liknande.