Gaah, de är så fina, skuggorna från makeupcosmetics. Jag vill använda dem nu på en gång, men det får vänta! Mötet med Linnea ställdes in, pågrund av snöstormen som härjar runt om i landet. Hon trodde inte att hon skulle kunna ta sig hit till Norpan, så vi tar det imårrn istället. Inte mig emot, det här vädret får vem som helst att vilja stanna inomhus för resten av veckan! Återigen till skuggorna ;D

Jag beställde Dreamland, lucky silver, eden och blackstar green, och fick även ett litet sample på Amy (den lila) och Silver, ja, den silvriga :P

Lucky silver ser fantastisk ut i sin lilla burk, lite mörkare silver än vad jag trodde när jag beställde den, men det gör absolut ingenting, det här var bättre än vad jag trodde när jag klickade hem den ;D Hoppas den är lika fin på <3

Dreamland är en blågrön skugga som föll mig i smaken direkt, jättefin färg och världens skimmer :D

Eden är en grönare skugga (hur fin som helst) som jag tror att jag kommer ha stor användning för eftersom jag tycker att grönt passar väldigt bra till mitt hår och till mina ögon. Mohaha, lite självhöjande smicker sådär.

Silver, som jag fick med för att jag beställt är väldigt väldigt silvrigt. Kanske ska med i nästa beställning? Dock gjorde jag misstaget att slå ihop burken för häftigt så att nästan allt åkte ur, så mina strumpbyxor, fingrar och skrivbord är väldigt fina för tillfället.


Amy vågade jag inte öppna med tanke på vad som hände med Silver :P

Så kom vi till den verkliga stjärnan i beställningen, blackstar green. Jag fullkomligt älskar den! Det var rena rama sminkorgasmen att öppna burken och titta ner på den här saliga blandningen av svart och grönt. Grymt fin, jag hoppas verkligen att den är lika fin på locket som den är i burken. Gaaah, blackstar green är verkligen min favorit än så länge. Den är gudomlig, dock gör bilden inte den rättvisa.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.