Åh! Jag hinnr ju inte med att visa er alla fina lack jag har på mig i veckorna! Det har varit så dåligt väder och jag har haft så fruktansvärt lite tid att allting har blivit stillastående. På torsdag har jag en tenta och veckan därpå ska en gruppuppgift in samt att jag fått nytt inlämningsdatum för d-uppsatsen. Allting på en gång och smink och naglar blir fullkomligt lidande!

I vilket fall som helst så fick jag hem en liten beställning lack i måndags med de resterande lacken ur China glaze Anchors away som jag insåg att jag inte riiktigt hade någon dupe till. Mamma och lillasyster beställde även dem så jag har ingen megabeställning att visa upp eftersom de just nu befinner sig långt ifrån mig. Men till saken, Lighthouse var ett av de lacken jag trodde jag helt ville vara ute men sedan när jag såg mer swatchar på det insåg jag att jag kanske ville ha det. Usch, så går det när man gillar nagellack. Jag har tre lager Lighthouse här grundat med ett lager Nubar diamont och ett lager Seche vite ovanpå. Jag tror att jag skulle behöva ett fjärde lager för att få det helt opac men det får jag ta till nästa gång!

Bilderna är som ni kanske märker fotade i olika ljus för att man ska få ett hum om hur det ser ut i solskenet :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.