Har gjort en del ärenden på stan idag, trots att jag hunnit göra lite i skolan, spännande va? Jag har en jäkla massa kvar men lägenheten höll på att kväva mig, och dessutom så var jag tvungen att gå. Dels behövde jag lämna en bok på biblioteket som gick ut idag, dels behövde jag gå till swedbank och säga ”hello, jag är inte ungdom längre, jag needar ett vuxenkort”. Sen så var jag ju bara tvuungen att gå in på The body shop och handla upp min ta tre betala för två lapp jag hade där för den går ut snart. Fick med mig en hel del grejer men blev grymt mycket fattigare med. Men, jag är glad över vad jag fick med mig ^^ Sedan ringde Therese med och gjorde mig väldigt väldigt lättad <3

Kusin har talat så gott om det här schampot att jag inte kunde motstå.

 

Tillhörande balsam.

Min tredje produkt! Innan jag kände Christin så kände jag en doft varje dag på bussen och en del gånger på föreläsningarna med, och när vi kommit i samma grupp tog hon upp en sådan här handkräm och började smörja in händerna med, och sedan dess är jag fast! Den luktar askonstigt, på ett väldigt fräscht och trevligt sätt. Jag tycker om den massor massor :)

Så var det ju det här med 25 % på alla makeupborstar, och jag behöver en till mina lösa mineralskuggor så det fick blii en sådan japp.

Var tjugo kronor från 400 så jag la på en sådan här, jag vet att mamma testat något liknande och hennes naglar blev hur fina som helst.

Dessa fick jag med på köpet ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.