Dagens nagel står China Glaze Re-fresh mint för. Det här lacket är sååå himla fint <3 Första bilden är tagen i dagsljus och den andra är blixten använd med. Jag har två lager på varje hand för att få ett helttäckande lager, och använder mig av Depends under, och överlack till det :)

Ber om ursäkt för de sorgliga nagelbanden och att naglarna är olika långa(och att det blev sjukt ojämt på ena fingret :P). Även att jag vet att jag borde jämna till alla så är det ju så svårt när man vet hur fina de långa är och stör sig så förbannat på de som gått av. Det hände igår, naturligtvis, när jag jobbade. PANG, så gick två naglar av. Har inte hjärta att klippa de andra. Suck.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.