Tofflorna gick på typ 1,4, koftan 5 (helt galet) och undisarna kostade allt från 50 pence till typ 1,5 pund. Apbilligt >.<

7 pund på primark9 (!!) pund på primark


6 pund på primark

9,40 på New look

Mina klädinköp var inte direkt den största utgiften för mig i London, sminket och accessoarerna kostade förmodligen väldigt mycket mer än kläderna :P Jag är nöjd med de få plagg jag köpte i vilket fall som helst. Två kjolar, en kofta, en klänning, undisar, och ett par supersköna tofflor ^^ Jag fullkomligt älskar den blommiga kjolen och jag kommer antagligen använda den rätt mycket framöver.

Den är aningen stor men det skiter jag fullständigt i, den är hur fin som helst! :) Jag brukar aldrig hitta kjolar när jag tittar efter kläder här hemma så jag dog lite när jag hittade denna fina. I söndags, när vi tog oss en runda till hittade jag den svarta tyllkjolen också och jag kunde inte låta bli.

Den gröna mönstrade klänningen kommer behövas nu i sommar, jag har fått världens hemskaste bränna efter all rundvandring i stan så det kan vara bra med en tubklänning som tar bort de hemska ränderna jag fått :P

Jag kommer lägga upp inköpen lite då och då, men nu hinner jag inte mer än så här. Jag ska till jobbet alldeles strax och att ta kort på allt smink och accessoarer skulle ta för lång tid :P Jag tänkte skriva om vad vi gjorde med men det lär ta ett tag med så yes, inläggen trillar väl in med tiden antar jag.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.