Har ju glömt bort att visa bilderna på Eclipse och Green tea. Eclipse är den skugga jag använt senaste gångerna och den är fint pigmenterad och jag älskar verkligen färgen. Jag gillar grönt helt enkelt – jag är precis som lillsyrran ^^ Eclipse och resten av MUS skuggor fungerar bra på en bas av High Tech lightern och jag har aldrig upptäckt några problem med hållbarheten på ögonlocken med den kombon.


Green Tea är inte riktigt så gul som den ser ut att vara på bilden utan går mer åt det, som namnet kanske antyder på, åt det mer gröna, teeiga hållet. De passar utmärkt tillsammans och jag har för mig om att jag bara gav 75 kronor för Green tea då den fanns i salekorgen. hoho.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.