Uh, om typ en halvtimme är jag påväg till skolan för första gången på ett väldigt bra tag. Jag är lite nervös, men jag börjar fundera över om det är för att jag är förväntansfull. Det är länge sedan och ärligt, jag tycker ju att det är kul. Jobbigt, men kul. Jag har ju bestämt mig för att läsa en extrakurs bredvid min ordinarie – precis som förra terminen, bara det att den här kursen är på femton poäng och inte 7,5. Men det ska nog gå bra. Man ska göra två hemtentor och den är internetbaserad, så man ska vara med och diskutera i några forum och ha sig.


Albus är ett litet skitdjur som gör sin matte helt galen, men jag älskar honom för det. Han gillade inte riktigt att vara med på kort samtidigt som bordsfläkten fläktade bort all värme från mitt ansikte :P


Där är ett par av mina nya brillor förresten. Jag gillar dem jättemycket. De är sådär mega och plastiga som jag ville ha dem. Men ja, nu ska jag rädda gardinerna från Albus klor, och sedan ska jag packa väskan och fixa lunch. Jag kommer vara borta mellan 09.00-17.00 så vi ses :)

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.