(Albusbebis ska alltid vara med mig! haha)

 


Haha, jag har insett att jag har sjuuukt mycket att visa er :O Jag gick ju loss på mina besparingar på MUSkvällen i tisdags (vilken var hur trevlig som helst!) och innan dess har jag ju varit och Wohotentaavklaradshoppat för att jag känt mig ledsen/glad att vara färdig. Jag kommer i vilket fall dela upp inläggen i typ tre olika eftersom det är en hel del som sagt.


Det är mer att visa än vad som finns på bilden, men nu får ni inte tro att jag är HELT psyko i mitt handlande. För det är jag inte. Bara lite då kanske :P Men i alla fall. EN av ögonskuggorna, nagellacket och makeupbagen ”fick” man om man handlade för femhundra kronor. Home Spa produkten VANN jag (haha tro det eller ej) på en utlottning de hade. Det jag handlade själv var alltså två ögonskuggor, face misten (underbar), en läppenna och läppglanset. Dessutom hade jag 20 % på hela köpet så jag har fyndat, fyndat och typ Woho.


Jag ska bara fixa lite skolplugg och sedan lägger jag upp första svängen med kul grejer ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.