Idag har jag varit på nailmailfika arrangerat av Karin! :) Det var lika trevligt som förra gången, om inte ännu trevligare eftersom man liksom kommit in i att träffa dem – haha jag har ju bara träffat dem en gång men ändåå, de är megatrevliga! Idag träffade jag även Bella från Saintbellabeauty och hon var så trevlig som jag föreställt mig att hon skulle vara.

Vi har pratat allt från katter till att designa kataloger och framförallt nagellack. Lite MAC smet in där på ett hörn men då ville Karin prata bilar ;) Jag vet inte om venomous villians inte var någonting för dig? ^^ Karin skällde lite snällt på mig (egentligen inte alls) för att jag köpt Halleys comet från transdesign men gav mig en snäll klapp på axeln så jag tror inte det var så allvarligt. JAG LOVAR ATT HANDLA NUBAR! :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.