Åh. Min lillkille är över sex månader nu. I morgon kvart över åtta har vi tid hos veterinären då han ska bli av med sin manlighet och sin stolthet. Jag är jättenervös och orolig fast att jag vet att kastrering egentligen inte är en stor grej. Men jag åker ju bort på onsdag och därför är jag extra hönsig eftersom jag ska lämna honom här i tre dagar. Visst att P är hemma, men Albus är ju min lilla bebis. Eller ja, så liten är han ju inte längre, men jag tycker ju fortfarande det.


Så i morgon kommer det vara lite dåligt med uppdateringar här för jag kommer vara på veterinärstationen
och jag kommer jaga efter en diktafon och fixa extrafrågor till intervjuerna. På Onsdag åker jag hem till mamma och pappa, och på fredag kväll, vid niotiden är jag hemma. På lördag och söndag jobbar jag. Så hela den här veckan är sådär Åh-jag-vill-vara-med-Albus-men-jag-kan-inte.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.