Igår hade vi här snöstorm eller ett snöfall utav dess like. Det snöade konstant och det tog lång tid att bara ta sig ner på stan. Idag ska jag ner igen, göra sista anfallet på julklappslistan och passa på att laga min klocka som gett upp. Sista intervjun ska transkriberas idag, och sen är det dags för att börja skriva på the real deal så att säga.

Idag såg jag blå himmel för första gången på länge. P sa att det skulle vara kallare än vad det varit tidigare. Jag gick upp en halvtimme senare och fick svar på min fråga rätt fort, elva minusgrader. Jag är tacksam att jag köpte min vinterjacka i lördags. Och ett par sådana där fula men varma fejkuggs. Aja. Nu ska jag börja transkribera!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.