I presentkitet från Isadora fanns Isadora Mascara Flashy curls och Isadora skriver själva såhär om den ; Isadora Mascara Flashy curls har en böjd borste som formar och böjer upp dina ögonfransar i ett drag från rot till topp. Ögonen får omedelbart en öppen, klar blick! Mascaraformuleringen innehåller aktiva ingredienser som ger den uppåtböjda effekten, gör fransarna tjockare och ökar deras volym.

Min första tanke var att borsten var lite för klumpig för min smak. Jag har ju använt mascaror med tunna borstar i gummi så det är en ovana att hantera en tjockare borste då jag tycker det är lite svårt att inte måla halva ögonlocket. Jag blev ändå positivt överraskad hur bra borsten fungerade och det blev inte alls lika mycket kladd som med de små borstarna ( om det är min morgontrötthet som gör skillnaden eller inte är jag osäker på).

Något som jag tyckte var ett större problem än själva borststorleken var att det kommer ut alldeles för mycket produkt ur hylsan när man drar ut borsten. Det blir mycket mascara runt hålet och det är dels tråkigt att bli av med så mycket produkt varje gång man använder mascaran och dels är det trist att man riskerar att få mascara överallt om man är lite småklumpig.
Den nakna sanningen ;

 

 

Jag var lite slarvig med att ta bort mascaran från underfransarna så ja, jag är medveten om det. Jag försökte få fokus på fransarna men det är väldigt svårt i det här ljuset så det här är den bästa bilden jag kan avvara :(

Med Isadora Mascara flashy curls ;

 

 

 

Jag får lite känsla av spindelben när jag använder den. Den ger en fin svärta men jag tycker att det blir ett väldigt spretigt resultat. Kanske blir det bättre när jag har eyeliner och ögonskugga på – bara mascara är ju inte riktigt min grej över huvud taget. Det här är en sådan där svår mascara man inte riktigt vet vad man ska tycka om. Den är bra samtidigt som det är svårt att säga hur bra den är. Jag tycker att den är bra, men inte superbra. Den väger inte upp mot min favorit, helt klart. Jag tror det är en klockren vardagsmascara om man inte vill ha den där värstingvolymen och jag kommer fortsätta använda mascaran tills den tar slut, men jag kommer förmodligen inte köpa en till.

Isadora Mascara Flashy Curls får 3,5 av 5. Jag gillade inte att det åkte ur så mycket mascara ur hylsan och den gav mig lite för spretiga ögonfransar för att jag ska gilla den. Men jag kommer fortsätta använda den och den kanske får högre betyg när jag har vant mig mer vid den.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.