Bilderna kommer från Stylefile Beauty

 

Bilder från China Glazes kollektion Anchors Away har cirkulerat bland bloggarna ett tag nu och jag vet inte om jag är sugen eller inte. Eller ja, det är jag väl egentligen – de sex övre lacken och ett par på den undre är väl rätt intressanta och förmodligen blir det en fin beställning från transdesign snart.

 

Enligt Stylefile släpps lacken den tolfte januari i USA och det lär väl dröja innan vi i norden får ta del av dessa om vi inte väljer att beställa utifrån. Jag tycker att det verkar vara en intressant och fräsch vårkollektion och jag ser fram emot swatchar bloggar över.

 

Mer info om lackens utförande går att finna på Stylefiles blogg!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.