Här sitter jag med Albus i knät och har det rätt mysigt. Kollar myheterna och ska alldeles strax göra mig i ordning. Idag väntar en sjukt lång dag i skolan och jag vet att uppdateringen här verkligen suger för tillfället. Jag kommer hem efter sex ikväll och då kommer det vara alldeles för sent för att fota någonting :(

Idag är det menat att vi ska ha två föreläsningar, en klockan tio och en klockan tre. Det kommer bli världens gap mellan första och andra så jag kommer få sitta kvar på universitetet trots att jag hellre åker hem och fixar med annat. Den här kursen är verkligen mer krävande än de kurser jag har läst senast (eller krävande kanske inte är rätt ord) men det är mycket mer som ska hållas koll på och det är sjukt mycket grupparbete. Jag har väl vant mig att arbeta ensam helt enkelt, hela hösten har jag ju suttit hemma själv… Aja, jag ska se om jag kan få ordning på någonting här i alla fall, det är så tråkigt när inläggen kommer och går utan bilder!

Kommerni ihåg när Albus var så här liten och charmig? Nu ser han mest ut som en hårig boll <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.