I natt har en speciell liten katt sovit mellan våra huvuden hela natten. Han har legat och snusat och varit sådär få förundrat söt och de gånger jag vaknat i natt och tittat på honom har hjärtat smält ett par gånger. Anledningen är att vi igår fick bråka med lilla pyret i över en timme, klippa hans fina päls på magen och duscha honom med schampo och balsam (naturligtvis anpassat för katter). Albus är ju som känt 75 % perser och har därmed en väldigt ullig och mjuk underpäls. Hur jag än gör, hur mycket jag än borstar så får han tovor. Jag har känt mig väldigt skyldig men samtidigt försökt intala mig om att jag borstar honom väldigt ofta. Men igår kände jag att han hade en ruskig tova i armhålan, där tovorna vanligen sitter och det var bara att ta fram saxen. Albus hatade oss i en timme ungefär och tre sekunder efter att han hade kommit ut ur duschen tyckte han om oss igen.

Jag är tacksam för hans ombytliga humör :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.