Jag kan inte plugga. Jag kan inte koncentrera mig på det jag har framför mig, så jag tänkte att jag lika gärna kunde slänga in ett tips så här mitt i allting. På City gross i Norrköping har det funnits en monter med produkter från Wet n wild ett tag. Jag har dock inte köpt någonting där för de produkter jag velat testa har inte funnits, men nu har CG utökat sitt sortiment och har bland annat uppgraderat med Wet n wild Color Icon Eyeshadow Palette som för ett tag sen figurerade i typ varenda sminkblogg som finns.

Så igår, när mamma ville få ner någonting i min mage åkte vi till CG och jag stod ett tag vid montern och köpte på mig paletten ovan (Pride) och även ett läppglans som ger grymt med färg. Insåg i efterhand att jag nog valde fel färg på läppglanset men paletten, jisses. Ja, jag har inte swatchat den än då jag inte gör annat än att gå omkring som en zombie, men den verkar helt makalös. En radda med matta skuggor och en med skimriga. 89 kronor kostar kalaset (paletten alltså) och om den är så fin som jag tror den är så har jag inga problem med det! (89 spänn är förövrigt inga pengar alls för 6 ögonskuggor).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.