Jag säger bara såhär. Wow. Jag är helt wow över Ahoy! från China Glazes kollektion Anchors Away. Jag har inte många lack i den här nyansen – min låda drällerav gröna och blå lack men inte så många rosa. Jag föll direkt när jag såg Ahoy! och beställde det i min första omgång från kollektionen. Vad jag inte visste var allt det där fina skimret som dolde sig i det här tråkiga dunklet – men tji fick jag. I solen ser det helt fantastiskt ut och jag kan inte bestämma mig för om jag kan kalla färgen hallonröd eller inte. Fin är den i alla fall. Helt otrolig.

 

Egentligen räckte ett enda lager men jag drog av vana på ett lager till. Idag har jag haft lacket sedan i söndags och det finns inget tecken på att det ger med sig – än så länge!

 

Och förresten, vad tycks om de två översta bilderna? Jag ÄLSKAR pappas kamera. Någon får gärna ge en sådan till mig tack.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.