Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. På sista tiden har jag kastat ur mig adjektiv till alla mina nya lack och det vill jag ju göra den här gången också. Below Deck kommer, kanske inte så oväntat, från China Glazes kollektion Anchors Away. Det var ett av de lacken jag såg mest fram emot att testa för jag gillar verkligen den här typen av nyans på lack.

 

Jag vet egentligen inte vad jag ska kalla den. Brun, gråbrun? Gråbrunlila? Fin är den i alla fall. Jag har två lager här, ovanpå ett lager OPI nailstrenghtener och Nubar diamont basecoat. ovanpå ett lager Seche vite (urk vad det börjar bli segt). På bilderna har jag haft lacket på i fem dagar. Som ni kanske ser är det lite naggat i kanterna men annars tycker jag det ser helt okej ut.

 

Mumma helt enkelt!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.