Åh, jag är så lycklig! Ser ni bilden!? Äntligen ljus och inga jäkla blixtbilder :D


Det tråkiga är väl att kameran dog precis efter att jag tog det här kortet så det blir inte så mycket mer att visa av dagens eotd. Jag är dock väldigt nöjd idag, med bra betyg, inlämnad magisteruppsats. Det känns bra! Om ett par timmar ska jag dessutom ner och testa glassen i den nya Ben & Jerryglassbaren som öppnar i Norrköping idag :)

 

Jag har använt;
Ögon;

MUS high teck lighter Platina
MUS eyedust Hectic
MUS eyepencil romantic garden
GOSH eyepencil bananas
Isadora glossy Eyeliner
Ansikte;

MUS cover all mix
MUS Matte foundation
Isadora velvet touch compact powder
H&M brynpenna
H&M bryngel

Läppar;

Loreal lippencil vintage pink
Lumene natural code lipstick satin coral
Face lipgloss Backsippa

 

Sedan att jag inte riktigt vet varför jag har ett halvt kilo ögonskugga i ögonvrån men det är lätt att ordna :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.