Till dagen i ära (jag slutar skolan idag) lackade jag naglarna i mitt helt nya Waikiki Orange. Egentligen hade jag inte tänkt köpa några lack från Mavalas sommarkollektion men när jag såg lacket på Anna kunde jag inte låta bli igår, jag gillar verkligen Waikiki Orange! Det första lagret gjorde mig mindre lycklig, det blev randigt och jag svor en hel del. Lager 2 ordnade dock till det och ytan blev jämn och fin. Jag gillar verkligen det subtila skimmer som kan anas i solen, jag vet inte om det syns så tydligt på de här bilderna – men på bilderna i datorn syns skimret väldigt väl.

Torktiden var utomordentlig och jag har ännu inte slagit upp några fula märken. Nu ska jag dra mig till spegeln och göra mig i ordning och sen är det slutseminarium och tentahämtning som gäller!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.