Hejsan allesammans!

Har precis ätit en otroligt god middag med grillat kött, grekisk potatissallad och tzatziki. Syrran är lämnad i Loftahammar och är på avslutningsfest där. Dagen har varit jättemysig och det var lite nostalgikänsla över att sitta i kyrkan igen och se massa folk man inte tänkt på sen jag slutade. Flera av mina gamla lärare kände inte igen mig alls och de tittade bara konstigt på mig när jag hälsade på dem – vet inte om det är bra eller dåligt!

Gav dessutom min gamla bildlärare en stor kram, han tar tjänstledigt som bildlärare för att ställa ut sin egen konst, både i england och i USA om jag inte har förstått fel. Jag har inte sett allt för mycket av det han gjort men det jag har sett är riktigt fint och jag förstår verkligen att han gör som han gör.

Men det var egentligen inte det jag ville prata om, utan min lillasyster! <3 (såklart). Det är nämligen så att hon fick samma stipendium som jag fick när jag slutade nian, konststipendiet (Fast jag fick kulturstipendiet som innefattade både konst och skrivande). Det känns så otroligt bra att hon, som kämpat som en idiot, får belöning för allt sitt slit. Dessutom ska hon få ställa ut sina bilder med riktiga konstnärer och hennes verk kommer vara till salu för de som är intresserade. Ni kan ju förstå att jag grät som en idiot i kyrkan, jag är världens stoltaste storasyster!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.