När jag såg att Dark Indulgence fanns kvar i MAC PRO butiken tog det inte många minuter förrän den var framplockad åt mig och nedlagt i en tjusig påse med MAC;s logga. Jag har varit lite tveksam på mineralizeprodukterna med tanke på hur tvetydliga alla recensioner varit – en del älskar dem och andra fullkomligt avskyr dem för att produkterna inte är tillräckligt bra för vad MAC borde stå för.

Men jag kunde inte låta bli, för Dark Indulgence är en skönhet, och som ni såg i den senaste eotd;n passar den utmärkt som enskild skugga i en enkel sotning, där det gröna inslaget gör att sotningen inte bara blir svart (haha, åh wow vilket utmärkt uttalande).

Jag tänkte i vilket fall som helst visa er hur skuggan ser ut utan primer, och det är väl där misstycket om dessa skuggor tar sin början. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mer ös i en svart skugga, men nä, fel av mig. Med primer står Dark Indulgence ut, tack och lov!

tv : utan primer th: grundat på too faced shadow insurance

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.