Sambo och jag ska se på The King’s speech innan det är dags för mig att lägga mig. Jag öppnar i morgon och ska dessutom träffa min c-uppsats skrivpartner – vi brukar ses då och då och nu är för det så länge sen att vi bara är tvugna att ses! Jag har förberett en del inlägg till bloggen och som ni kanske märker kommer mina 31 days of beauty lite sporadiskt. Jag hade tänkt lägga upp ett nu men insåg att jag ville ha en bild på det smink jag använder dagligen och nu är det alldeles för mulet ute för att få en bra bild.

Det har dessutom varit några turbulenta dagar så jag är lite ur form har jag märkt och det är därför bloggen står lite still. Jag hoppas att ni har förståelse för det. Jag har sett att jag har fått jättefin respons på mitt föregående inlägg om läppkomplex, ni är så fina! <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.