Ja, jag kan erkänna. Jag använder smink varje dag. Jag är en av de som inte riktigt känner att jag kan känna mig riktigt tillfredsställd innan jag har sminkat mig – fast att jag bara går hemma en dag känner jag mig avskalad och konstig utan min eyeliner och framförallt mina ögonbryn. Ja, jag sminkar mig varje dag. Det finns inte så mycket annat att säga om den saken faktiskt mer än att jag gör det, oavsett om jag går upp klockan fem på morgonen eller tio på förmiddagen. Jag känner mig inte riktigt färdig för att möta världen utan mitt smink, hur fånigt det än kan låta!

De här produkterna (av blandat slag beroende på vad jag har hemma och vad jag känner för att använda) använder jag varje dag. Det är egentligen inte speciellt mycket till sminkritual egentligen, men yes, det är vad jag bland annat använder. Och ja, det är visst dags att köpa en ny eyebrowfix! Min är rätt gross nu faktiskt… :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.