Igår när vädret var sådär hemskt (det regnade hela dagen plus hela natten i Norrköping!) ville jag ha något fräscht, enkelt och citrusaktigt  eller vad man nu kan kalla det. Valet föll på Isadora;s tripple eyeshadow Palette Funky Roses som har otroligt fina nyanser av vad jag ville ha för stunden (det lät ju inte heller smörigt…). Men i alla fall, här är resultatet av min citrustanke. Vädret var som sagt inte det bästa så bilderna blev därefter, men jag hoppas att man ser tillräckligt ändå!

Jag har använt mig av:

Too Faced Shadow Insurance
Isadora funkey roses tripple eyeshadow Palette
MAC fluidline Blacktrack
Isadora inliner kajal Satin White
Isadora big bold Mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.