Äntligen börjar mina paket trilla in! Det här hämtade jag upp i fredags innan jag åkte hem så jag har fotat med pappas kamera och njaaa, jag är inte riktigt haj på den – men den är sjukt mycket bättre än min egen men om man inte kan den så ja, tyvärr :P

Jag handlade alltså på E.L.F;s hemsida när de hade sin sista 50 % -offrea(?). Jag har varit jättenyfiken på deras mineralprodukter ett tag nu och ja, när det bjuds på 50 % kunde jag inte riktigt låta bli. Så häär kommer lite bilder innan jag ska fortsätta plugga!

Studio Kabuki brush – första åsynen gjorde mig mindre glad, lösa strån! Men vad kan man begära för den summan?

Nailpolish Golden godess – har sett det hos andra och gillat vad jag sett så vi får väl hoppas!

Lip Primer & plumper var en av de produkter som visades på elfminglet och jag var ju bara tvungen >.<

Mineral lip gloss i nyansen Daring

Studio Stipple brush – mjuk, mjuk, mjuk!


Mineral concealer – nyansen Fair (hehe, blekfiis)

Mineral foundation – Fair

Mineral Blush – Peechy (ser väldigt mörk och läskig ut i dosan men trevligare på huden

Mineral blemish Powder

 

Mineral Glow – Shit, den här burken är enorm! :O

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.