Jag var kattvakt i helgen
och fick därmed tillgång till Bellas lacklådor (!!!!!) under tiden jag var och gosade med hennes fyra små håriga kissemissar. Om det inte är lackhimlen vet jag inte vad som är, för det är verkligen HIMMELSKT att titta igenom alla hennes lådor! Valet av nagellack var däremot väldigt lätt och föll på underbara fantastiska Zoya Ivanka. Så fort det trillar in lite pengar på mitt konto lover jag att Zoya Sparkle collektion ska komma hem till mig, för det här är faktiskt helt jävla (ursäkta svordomen) fantastiskt.

Bortse från att det knottrat sig en aning och kolla in färgen. Jag vet inte om färgåtergivningen är helt hundra (jag fick inte med de fina skiftningarna) men jag hoppas att ni kan få en bild av hur det ser ut. Jag kan inte slita blicken från mina naglar och går och ler så fort jag ser dem. Det ser ut som att jag har smaragder på naglarna, helt ärligt!

 

Tre lager (två om jag hade varit mer noggrann) för att få en fin yta, ett lager Seche för att toppa. Jag har hört att Zoyalack kan krångla lite när man använder Seche Vite ovanpå men det har jag inte märkt någonting av.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.