Ni har väl inte missat Lumenes
ögonskuggenyheter vid det här laget? När jag var nere på stan för ett par veckor sedan kunde jag inte låta bli att själv haffa en av skuggorna som kommit ut. Lumene själva beskriver skuggan som marshmallowliknande med en viktlös känsla vid applicering. Jag köpte nyansen Magical Polar och kan säga redan nu att jag förmodligen kommer köpa ett par till av de här fina skuggorna!

Bara i förpackningen ser Magical Polar ut att vara en riktig vinnare! Den går mer åt det lila hållet i verkligheten, men som vi alla vet är lila inte den roligaste skiftningen att få på kameran. Synd, för Magical polar är verkligen en 10-poängare.

 

 

Till vänster skuggan utan primer, till höger grundat med Urban Decay primer potion


Ser ni vad jag menar? På de här bilderna framgår det mycket tydligare att det faktiskt finns lila inblandat. Jag tycker att det är jättefint! Jag slänger in ett par blixtbilder också så ni får se det fina skimret bättre;


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.