Förstår ni hur problematiskt det är att hitta
ljus i en lägenhet man inte riktigt känner än? Jag hade mina platser i vår tvåa, men i den här lägenheten har jag inte hittat de vinklar och vrår som får mina bilder rättvisa. Därför går ni bet på en Notd till är jag rädd, för bilderna ser ut som SKIT på datorn och nu är det alldeles för mörkt ute för att ta nya bilder. Men swatches på Essies vinterkollektion ska ni i alla fall få!

Som jag nämnde i tidigare inlägg vill Essie med sin vinterkollektion få oss att tänka på de juveler vi klär upp oss i vid jultider. Som Bella nämnde i sitt inlägg tycker väl även jag att beskrivningen på kollektionen får mig att tänka på glitter och shimmer men vad gör egentligen det när Essies krämlack är så fina som de nu är?

Brooch The Subject, Bangle Jangle, Cocktail Bling

Bobbing for Baubles, School Of Hard Rocks och Size Matters

Brooch The Subject, Bangle Jangle, Cocktail Bling, Bobbing for Baubles, School Of Hard Rocks och Size Matters

Mitt hjärta dunkar lite extra för Bangle Jangle, Cocktail Bling och Size matters. De andra lacken är fina de med, men jag, om jag anstränger mig, kan säkert hitta liknande lack hos andra märken eller i mina nagellackslådor. Jag kan ju passa på att tillägga att lacken flyter ut som smör på nagellackshjulen och även på naglarna, så där finns det ingenting negativt att hämta.

 

Är det något av lacken ni blir sugna på?

 

Essies nagellack går att finna hos kicks för ca 130 kronor styck.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.