Jag som trodde att jag skulle på twiday stod länge och velade mellan Lunar eclipse (namnet passade ju så bra!) och out of this World igår . Det blev det senare, som ni ser och jag kastade på några nagelstickers som dessvärre ser mycket bättre ut IRL än på bilderna. Eh, men så är det väl alltid antar jag! :P

Två lager för att få det helt täckande. Torkningstiden är bra men jag lyckades gå i med långfingret (som ni kanske ser) och fick kasta i en plupp med lack bara för att jag inte hade tid att göra om – så på bilderna ser det lite geggigt ut men nu idag ser det mycket bättre ut på nageln.

Jag älskar hur Out of this world
ser ut som taget ur en maffig bild från rymden. Skimret, nyanserna. Åh. Orly gjorde sig en stor tjänst när de lanserade Cosmic Fx, det är en sak som är säker.

Btw. Jag är inne i en sådan där period då mina nagelband mår dödsdåligt. Jag smörjer smörjer och oljar men de ser ändå ut som en påse skit. Har ni några riktiga dunderkurer för hemska nagelband?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.