Jag kanske körde ganska väl Safe idag, men ja, jag ville inte måla Dottar över hela mina naglar. Egentligen var jag inne på att lägga upp en bild på Dot istället, men nä, det är ju naglar som ska visas ;)

Som alltid är det svårt att få bra bild på lila lack. Men jag slänger med en utomhusbild och en blixtbild bara för att ni ska få se hur olika man kan uppleva det här lacket.

Först la jag ett lager Depend Foundation Ridgefiller (ny här hemma!) och sedan två lager Honk if you Love OPI från Touring America kollektionen. De små polkadottarna gjorde jag med ett silvrigt speciallack från Konad och sen toppade jag det hela med ett lager Seche vite. No problemas.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.