Dag tolv. Fan, jag är ju stolt över mig själv. Fattar inte att jag lyckats hålla mig så här långt. Men jag vet inte om jag kan göra det i morgon för då jobbar jag. Det går rätt kasst med den här tentan jag skriver just nu. Det känns mindre bra, men ja, efter jobbet i morgon måste jag ta tag i det ordentligt. Nu har jag mest gjort kassa försök. Men i alla fall. Tolfte dagen ut!

Jag har använt China Glaze Mistletoe kisses från förra årets julkollektion. Det är grönt, det är glittrigt och det är ursnyggt. Jag använde tre lager här, det flyter ut och täcker bra för att vara så pass glittrigt. Stripsen (neej inte pommes strips va) gjorde jag med mitt nailartlack som dessvärre börjat segna ihop. Det gillar jag inte. Men i alla fall, dag tolv. Helt otroligt.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.