Jag tycker egentligen inte om att göra så här, men vad gör man när manikyren man gjorde sket sig totalt för att jag, trots att jag vet att jag inte ens borde tänkt tanken, la ett annat överlack än Seche Vite ovanpå. Cirka en halvdag efter applicering med Nubar Diamont topcoat (den gamla nya hemska versionen) var lacket fortfarande som gummi och ni kan ju tänka er hur det såg ut när jag vaknade. Så ni får en gammal manikyr istället, sorry guys.


Men Cha cha cha från China Glaze;s Island Escape kollektion är ändå to die for så det gör ju ingenting att jag får visa upp den här finingen igen. Nu är jag osäker på hur många lager jag har här, men jag vet att jag gillade det och att torktiden var bra som alltid.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.