Glitter älskar jag dock! :D Jag har inte allt för många glitterlack (äh, det kommer gå bra med den biten med) och valet föll på Nubar Fire sparkle ur deras Sparklekollektion. Jättefint lack med röd bas! Glittret kommer inte riktigt fram på bilderna och det gör mig lite ledsen för det här lacket är så mycket mer än vad det ser ut att vara här.

Klockrent powerglittrande julnagellack om ni frågar mig. Tre lager räcker för att täcka och ett lager Seche räcker för att få bort skrovligheten. Torktiden är fenomenal och lagrena kan målas på rätt tätt mellan varandra så det tar inte speciellt lång tid och det lägger sig snyggt redan med första lagret och det känns varken tjockt eller kletigt som jag upplevt andra glitterlack av en här typen.
Full pott i betyg för Fire Sparke från min sida.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.