Mja, inte nya familjemedlemmar för P och mig, utan nya familjemedlemmar till min familj. Det var två, eller tre år sedan vår katt gick bort och mamma och pappa bestämde sig för ett liv utan katt ett tag framöver. Men det varade inte speciellt länge då mina föräldrar är väldigt förtjusta i att ha katt. Det märks speciellt när vi har Albus med hem eller när de är här. Då är det bus och kel som gäller hela tiden!


Men igår var vi och hälsade på mammas och pappas och syrrans nya familjemedlemmar – Remus (grå) och Luna (svart). De är bara en månad gamla än så länge och är så små att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men det märks att mamma och pappa är störtkära redan nu, trots att det dröjer innan de får hem dem :)

Den lilla svarta sötnosen är alltså Luna, och den lilla tjocka grå är Remus. De är syskon (ehhe) och växer för närvarande upp hemma hos min kusin och hennes fästman. De är så otroligt söta och pratsjuka att jag typ dör söthetdöden såfort jag ser dem.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.