Jahopp, så har jag efter ett antal månader gjort slut på mitt schampo och balsam från Tigi Bed Head. Det var första gången för mig (Tigi alltså) och mina förväntningar var relativt höga då jag hört så otroligt mycket gott om de här produkterna. Just Superstar (sulfatfritt) ska fungera bra för tjockare hårtyper och tillför både volym och glans till vårt hår.

Jag har delade meningar om schampot och balsamet: inte så att jag inte gillar det – men upplevelsen av hur det känns och vad det gör för mitt hår har ändrats sedan vi flyttade. Sedan, om det beror på stress eller andra orsaker kan jag faktiskt inte redovisa, så jag kommer köra på min åsikt jag hade de första månaderna med dessa.


Tigi Bed Head Superstar Schampo 250 ml: Ett väldigt drygt och väldoftande schampo som smidigt, trots liten dosering, fördelas lätt över håret utan större problem. Det enda jag saknar är att det inte skummar speciellt mycket, mest för att jag tycker att det är lättare att veta när mitt hår är helt färdigschamponerat – men jag tror att det egentligen handlar om en smaksak och ingenting som påverkar produktens funktion i sig. Jag tycker att det även, utan balsamet, gör sitt jobb och ger ett fräscht resultat och mitt hår känns rent länge.

 

Tigi Bed Head Superstar conditioner 200 ml: Otroligt drygt balsam! Med tanke på att det är 50 ml mindre i tuben än vad det är i schampot har det räckt väldigt länge (det tog dock slut före schampot) men inte så långt innan att det störde mig på något sätt. Doseringen är lite svår i början – då tog jag alldeles för mycket. Det behövs väldigt lite produkt trots att jag har halvlångt hår och vet att jag behöver mycket mer balsam av andra sorter. Det luktar lika gott som schampot och är smidigt att skölja ur. Mitt hår blir vanligtvis rätt tovigt men med balsamet i blir det lättare att reda ut när det är torrt och jag upplever också att det blir mindre frissigt än vad det kan bli annars.

 

Jag betalade 99 SEK tuben för dessa på hårvårdsbaren här i Norrköping, men jag tror att schampot ligger på 189 vanligtvis och balsamet över 200. Jag är lite osäker på om just den här versionen fortfarande säljs, jag letade runt på lyko men hittade inte just den här sorten.

 

Både balsam och schampo får 4/5 i betyg av mig. Jag vill inte ge den full pott eftersom jag tycker att de, av någon konstig anledning, blivit aningen sämre sedan vi flyttade. Vi bor ju kvar i samma hus men i en annan trappuppgång och det verkar märkligt att vattnet skulle förändrats, men man vet ju aldrig.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.