Klarröda (lite gelaktiga) Poinsettia från Let it Snow Kollektionen, och ytterligare en av mina julklappar från mamma och pappa <3

Åh vad mina naglar måste kapas av! Jag har lyckats slå i dem lite för mycket och resulterar i ojämnhet och fulhet och gud vet vad. Det får bli till nästa omgång lack, kortare, mer välvårdat. Men skit samma. Det här inlägget handlar om Poinsettia.

För första gången på länge blev jag sugen på att ha ett rött lack, och Poinsettia föll mig verkligen i smaken. Klarrött, RÖTT och ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det mer än att jag gillar det väldigt mycket. Tre lager för att täcka helt och torkar snabbt. Som ni ser har jag lite avskavda toppar och så såg lacket ut efter cirka tre dagar. Helt okej tycker jag, men det kanske har att göra med att jag brukar ha bytt lack vid det laget :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.