Twist-up metallic eyepen är för året en nyhet hos Isadora och kommer i tre olika nyanser : 44 Golden Khaki, 46 Silver sky & 48 Icy Lilacs. De kommer med en liten smidig pennvässare i ena änden och är väldigt krämiga att arbeta med. Jag har bara Silver sky att visa er, men det är faktiskt den nyans jag själv var mest nyfiken på att testa från början.

46 Silver sky


Grejen är att den är lite för krämig
för sitt eget bästa. Den är mjuk, otroligt trevlig att jobba med. Men så fort jag vidrör den gnuggas det ut och den tappar färgen och kvar är bara ett glitterlandskap typ. Jag tror inte att man kommer kunna ha dem som eyeliner, den är alldeles för mjuk för det. Sanna gav dock ett bra tips där hon berättade hur man kan använda pennan ovanpå en lagt ögonmejk för att få ett snyggt effekt över det hela – och jag tror det är så jag kommer att använda den härpennan i alla fall.

Twist-up Metallic Eyepen kommer kosta 99 SEK när de kommer ut i butikerna.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.