Först ut av MNY;s nagellack Nailed it! (och ett av lacken i min visa på bloggkorg WOHO) är tuggummirosa #18 Cocktail. Jag gillar bra nagellack i den här prisklassen, och jag har inte mycket annat än positiva omdömen om Cocktail. 39 SEK är väl ingenting, eller hur? Det flyter på fint och är inte speciellt svårlackat.

Problemet jag hade med det här lacket var dock att jag inte hade en aning om hur jag skulle beskriva färgen. Ser ni hur stor skillnad det är på de olika bilderna? Det problematiska med det är att jag upplevde att nagellacket hade just de här nyanserna när jag hade det på mig. Hm, men det är ett fint lack i vilket fall som helst.

Två lager räckte för att få ett täckande resultat och jag toppade det hela med Seche Vite. MIYO kommer komma ut i utvalda butiker i mars.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.