Det är väl ingen som undgått en av förra årets/årets mest hypade produkter? B.B-cream hit, B.B-cream dit – men fungerar det verkligen? Garnier lanserade förra året den första bb-creamen på marknaden och den fick blandade betyg. En del gillade den rätt mycket, andra gjorde det inte. En del av de riktigt bleka kunde inte ens använda den för att den ljusaste nyansen inte var tillräckligt ljus.

BB-cream;sarnas heliga världsdel är förmodligen Asien. Där finns de i alla dess former och ska, vad jag hört rykten om, fungera mycket bättre än de produkter som tar sig hit genom mer etablerade märken. Min egen åsikt om det hela är rätt liten eftersom jag inte använt någon BB-cream förut. En BB-cream, eller Blemish Balm som den heter, fungerar som alltialloprodukt som ska hjälpa oss från det mesta; fina linjer, röda fläckar, plitor och annat.

Jag kunde ju naturligtvis inte stå emot hypen, och efter ett par diskussionsvändor på Twitter följde jag Fröken Rosas exempel och beställde hem en Missha B.B Cream Perfect Cover No. 13, vilket ska vara Missha’s ljusaste nyans. Efter en veckas väntan eller så damp en avi ner i brevlådan och på mitt utlämningsställe kunde jag hämta ett något demolerat, men turligtvis nog, intakt paket.

Ge mig min systemkamera tillbaka ditt onda urladdade batteri!

Jag ska i alla fall klämma och känna och prova och testa och lite sådana där saker, så får vi se vad vi tycker. Första intrycket av den är att den luktar rätt mycket, men ingenting jag stör mig av direkt. Den känns lätt och går fint in i huden, men ja, det var ju bara första pillet på den så jag återkommer!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.