Jag fick några riktigt fina nagellack i julklapp. Ett av dem var Zoya Charla. Som jag velat ha henne – som jag längtat! Jisses. Jag säger såhär: Om jag skulle få välja ett nagellack i min nagellackssamling och aldrig mer använda något annat än det utvalda skulle det vara Zoya Charla. Jag älskar den här tonsättningen av nyanser, färger och shimmer (foil?). Det är så vackert!

Jag har två lager här och det fungerar fint tillsammans med Seche vite. Torktiden var helt okej och det finns typ inget ont att säga om det här lacket förutom en sak: missfärgade naglar. Och det trots underlack, för jag använder alltid underlack. Så nu framöver blir det inte de allra skiraste lacken för mina naglar är blågröna. Men, Charla är så vackert så jag förlåter henne, alla gånger!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.