Ibland behöver man ju fylla på aktuellt lager och det gjorde jag redan förra veckan både efter en tur på City Gross och med Emy på stan.

 

Hårolja är ju sedan förra året världens innegrej och mamma hyllar sin miracle oil från BC Schwarzkopf till skyarna (jag har tänkt att inhandla den någon gång) men denna gång föll frestelsen för Gliss nyhet – Hair repair Daily Oil elixir. Med ett pris på 64 kronor och med en rabattkupong på 15 kronor betalade jag inte alls speciellt mycket för den här väldoftande grejen och vi får se vad jag har att säga om den i framtiden!

 

Handkrämsjakten slutade med en från I Love… och resulterades i, efter jakten på den med blåbärsdoft, den som luktar Mango & Papaya. Den luktar himmelskt, tar hand om mina tassar på ett bra sätt och den är en ny kompis i väskan. Så mamma, du får min gamla, den tål jag inte doften på över huvud taget! (Mamma får alltid mina grejer jag inte klarar av doftmässigt, hon har bättre näsa än mig ^^).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.